NEWS

Simona, în vacanță. Către cine se îndreaptă mulțumirile, la final de sezon

Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Shenzhen (în China), competiție câștigată de australianca Ashleigh Barty, însă încheie anul în stil de mare campioană. Mai exact, constănțeanca de 28 de ani este în top patru WTA, pentru al șaselea sezon consecutiv. Halep are 5.462 de puncte, în timp ce japoneza Naomi Osaka, de pe locul trei, are 5.496 de puncte. Barty conduce ierarhia WTA, cu 7.851 de puncte, secondată de jucătoarea cehă Karolina Pliskova, cu 5.940 de puncte.

Simona Halep a intrat în vacanța de final de an, iar prima dovadă a venit chiar de la campioana de la Wimbledon, pe contul personal de Instagram. Fostul lider mondial se bucură de zile liniștite, pe nisipul unei plaje exotice. Simona nu a uitat să le mulțumească tuturor celor care i-au fost aproape în acest sezon, mai cu seamă australianului Darren Cahill, care s-a întors în staff-ul ei, după o pauză de aproape un an.

Vă recomandăm vlogurile axate pe tenis: DROP SHOT (Cristi Petre) și SMASH(Dragoș Suciu).

„A mai trecut un an. Multe mulțumiri către întreaga echipă, familiei, prietenilor și fanilor. Un an plin cu amintiri grozave și un vis devenit realitate la cel mai frumos club de tenis din lume, Wimbledon, precum și clasarea printre primele patru în topul mondial, pentru al șaselea an consecutiv. Iar acum, să începem anul 2020 cu un mare zâmbet, fiindcă D (n.r. Darren Cahill) este din nou în echipa mea. Dar nu încă, mai întâi vacanța! Mulțumiri speciale unei persoane speciale, Darren Cahill”, a scris Simona Halep.

Daniel Dobre a fost antrenorul principal al Simonei Halep, din luna martie și până înaintea Turneului Campioanelor, unde Cahill s-a remarcat prin sfaturile pragmatice din timpul meciurilor. Daniel Dobre, alături de care Simona acucerit marele trofeu la Wimbledon, al doilea titlu de Grand Slam din carieră, a rămas în echipă.

Vă recomandăm secțiunea cu evenimente LIVEprecum și secțiunea cu vloguri de pe SportExtra.

Dacă în scurtul mesaj Simona Halep nu i-a nominalizat pe cei din staff (cu excepția lui Darren Cahill), a făcut-o chiar Cahill, cu diplomația caracteristică, în răspunsul pe care i l-a dat, tot pe rețelele de socializare. „Se pare că deja ai început antrenamentul, nu? Felicitări pentru un nou an extraordinar, Simo. Bucură-te de vacanță și abia aștept să înceapă noul sezon. Multe îmbrățișări pentru Toni, Daniel, Theo și Marian și, bineînțeles, pentru tine! Felicitări!”, a fost mesajul australianului, alături de care Halep a câștigat turneul de la Roland Garros în 2018.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *