Despre noi

Site-urile live.sportextra.ro și sportextra.ro sunt deținute și operate de Digitalbroadcast (denumite „Noi”, „Nostru” sau „Noi”), respectiv SC Digitalbroadcast avand sediul in Bucuresti, Sos. Oltenitei 188, J40/8873/2009 CIF RO25887073.

Prezentul document de  Termeni și condiții se aplică tuturor site-urilor operate de Digitalbroadcast în scopul: informarii furnizării de servicii de streaming de conținut („Servicii”). Conținutul („Conținutul”) include urmatoarele: audio, videoclipuri, muzică, fotografii, text, grafică și alte fișiere sau materiale pe care le puteți vizualiza, accesa sau contribui la Site-uri.

Veti putea utiliza site-urile si serviciile daca veti respecta urmatoarele: termenii și condițiile din prezentul document, Politica de confidențialitate si Politica GDPR precum și orice alti termeni și condiții și politici pe care le puteți găsiți pe site-urile noastre sau în aplicații în legătură cu anumite funcționalități, caracteristici sau promoții, precum și cu serviciul pentru clienți, toate acestea fiind considerate o parte materială și încorporate în acești termeni și condiții (colectiv, „Termeni și condiții”).

Orice operatiuni cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea, navigarea, descărcarea, instalarea sau utilizarea site-urilor noastre, a aplicațiilor sau a serviciilor oferite în acestea constituie înțelegerea și acordul dvs. de a  respecta prezentul document de Termeni și condiții despre care declarati ca l-ați citit, inteles și ca il veti respecta.

Prezentul document va putea fi actualizat permanent si periodic si va rugam sa tineti seama de faptul ca utilizarea site-urilor și a aplicațiilor vor fi supuse versiunii Termenilor și condițiilor în vigoare de la momentul utilizării dvs.

Utilizarea site-ului si aplicatiilor presupune deci ca sunteti de acord cu versiunea prezenta a termenilor si conditiilor la momentul utilizarii.

Factori care pot afecta disponibilitatea serviciilor oferite de Digitalbroadcast.

Anumiti factori externi, cum ar fi dar fara a se limita la (si care nu intră sub controlul difuzării digitale) – întârzieri sau anulări de evenimente, probleme tehnice ale terților, întârzieri de rețea, reprogramarea programului sau  circumstanțele de forta majora, etc -pot afecta disponibilitatea site-urilor, a aplicațiilor, a conținutului și a serviciilor.

In aceste circumstante raspunderea noastra catre dvs se limiteaza la posibilitatile de utilizare reale si nu vom avea obligatia furnizorii de continut sau servicii specifice.

Cum se pot utiliza site-urile și serviciile noastre. Conditii

Pentru a putea accesa și utiliza Site-urile, aplicațiile și serviciile va rugam sa confirmati ca sunteti major (conform legii din tara in care accesati prezentul continut/servicii/aplicatii) sau ați obținut consimțământul părinților sau tutorelui și că sunteți pe deplin capabili pentru a intelege si respecta prezentul document.

Stabilim prin prezenta ca transmiterea digitală vă acordă permisiunea de a accesa și utiliza site-urile, aplicațiile și serviciile exclusiv pentru uz personal necomercial, așa cum este stabilit aici; de asemenea va asumati si declarati ca, pe durata utilizării Serviciului, veti respectați toate legile aplicabile.

Accesarea serviciilor:

In vederea accesului la servicii este necesar sa va creați un cont pe site sau aplicație. La momentul la care creati acest cont  va vom solicita sa furnizați informații corecte și complete.

Toate aceste informații furnizate de dvs. în legătură cu înregistrarea unui cont pe site-uri sau aplicații vor fi stocate de Digitalbroadcast în conformitate cu termenii politicii noastre de confidențialitate.

Va solicitam ca inainte de orice utilizare a Site-ului  sa analizati cu atentie Politica noastră de confidențialitate cu privire la colectarea, utilizarea, prelucrarea și protecția informațiilor dvs personale.

Va solicitam sa utilizati numai propriile conturi pentru activitatea dvs si nu conturile unor terte persoane; va rugam sa pastrati in siguranta pariola contului dvs.  Digitalbroadcast nu se poate face raspunzator pentru niciuna dintre eventualele pierderi cauzate de utilizarea neautorizată a contului dvs. In cazul in care aflati despre  orice utilizare neautorizată a contului dvs. trebuie să ne anunțați imediat pentru a lua masurile necesare.

Necesitatea accesului la World Wide Web

Pentru a va bucura de serviciile noastre este necesar sa va conectati si sa aveti acces la World Wide Web. Acest lucru se intampla fie in mod direct, fie prin dispozitive care accesează conținut bazat pe Web.

In acest sens va trebui sa achitati acele taxe de serviciu asociate cu un astfel de acces.

Va rugam sa retineti ca anumite caracteristicile disponibile prin intermediul Serviciilor, inclusiv anumite transmisii audio live, video sau acces la videoclipuri de înaltă calitate, nu vă vor fi disponibile decât dacă computerul (sau dispozitivul dvs. mobil) îndeplinesc anumite cerințele tehnice minime care sunt prezentate la prima înregistrare pentru Servicii.

Este foarte posibil ca pe măsură ce modificăm Serviciile, cerințele tehnice minime pentru accesul la Servicii sa se modifice; in acest caz va trebui sa analizati dacă dispozitivul dvs. mai îndeplinește cerințele tehnice minime înainte de a vă înregistra pentru a accesa Serviciile. Dacă schimbăm cerințele tehnice minime după ce dvs v-ati  înregistrat inițială pentru a accesa Serviciile și dispozitivul dvs. nu mai îndeplinește cerințele tehnice minime, singura solutie va fi să solicitați încetarea accesului dvs. la Servicii în conformitate cu prevederile prezentate aici.

Drepturile asupra continutului

In cazul in care sunteti fie utilizator al site-ului fie contribuitor al acestuia vi se aplica aceeasi termeni si conditii de fata, la fel si in cazul aplicatiilor si serviciilor.

Exista posibilitatea ca in continutul site-ului sa apara linkuri către site-uri web terțe, aplicații mobile și / sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de Digitalbroadcast. Va precizam asadar ca Digitalbroadcast nu are control și nu isi poate asuma responsabilitate pentru Conținutul și politicile oricăror site-uri web, aplicații mobile și / sau servicii de mai sus. Daca veti utiliza deci Serviciile va asumati direct răspunderea care reiese din utilizarea de către dvs. a oricărui site web, aplicație mobilă și / sau serviciu terță parte.

Toate componentele susceptibile de drepturi de autor cum ar fi, dar fara a se limita la continutul, mărcile comerciale, logourile încorporate în acesta sunt supuse drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală ale Digitalbroadcast sau ale altor licențiatori ai săi. Toate mărcile comerciale, siglele și orice alte denumiri proprietare afișate în Conținut constituie proprietate intelectuală a Digitalbroadcast sau a licențiatorilor săi.

IN cazul in care utilizati acest continut va rugam sa tineti cont de faptul ca il puteti accesa numai pentru scopul si funcționalitatea declarata a  Serviciilor și numai asa cum este permis în prezentul document de Termeni și Condiții.

Nu este permisa descarcarea, compilarea, reproducerea, distribuirea, vinderea, afisarea, licentierea etc a acestui continut fără acordul prealabil scris al proprietarilor respectivi ai conținutului.

Dat fiind faptul ca Digitalbroadcast agregheaza acest continut din diferite surse, acesta nu poate garanta si nu poate fi raspunzator de continut, de acuratetea lui, de siguranta sau moralitatea continutului  in ansamblul sau si nici de componentele de drepturi de proprietate intelectuala continute in el. Astfel, prin utilizarea site-ului si serviciului va declarati renuntarea la dreptul de a solicita remedii, despagubiri împotriva Digitalbroadcast cu privire la posibile daune si prejudicii legate de utilizarea Serviciilor in contextul aratat mai sus.

In cazul in care trimiteti continut catre Digitalbroadcast va asumati responsabilitatea pentru acest conținut și consecințele trimiterii și publicării acestuia pe Site.

Prin trimiterea acestui continut dvs declarati si garantați că dețineți licențele, drepturile și orice permisiunile necesare pentru a publica conținutul pe care îl trimiteți; totodata, prin trimiterea continutului către Digitalbroadcast, ne acordați o licență mondiala,  neexclusiva, sublicentiabila si fără redevențe pentru a putea utiliza  continutul pe orice canale si asa cum dorim, precum si componentele de drepturi de autor din continut (marci, brevetele, logouri, alte drepturile de autor); licenta se acorda atat pentru utilizare in cadrul siteului cat si pentru publicare pe alte medii:  site-uri, aplicații etc.

Acesta licenta se acorda de asemenea tuturor utilizatorilor site-ului si este permisa pentru funcționalitatea Site-urilor, a Aplicațiilor și a Serviciilor în conformitate cu acesti Termeni si conditii.

Va angajati, sub rezerva platii oricaror despagubiri si daune ca acel continut pe care îl trimiteți site-urilor, aplicațiilor și serviciilor nu va include materiale protejate prin drepturi de autor apartinand terților (cu excepția cazului în care aveți permisiunea proprietarului  si licenta din partea acestuia de a posta materialul in acord cu Termenii si contitiile precum si cu politicile Digitalbroadcast). De asemenea, faptul ca postati un anumit continut nu presupune acordul nostru cu privire la legalitatea sau exactitatea si veridicitatea acestuia si nici nu inseamna ca odata postat suntem de acord cu el; mai mult decat atat ne declinam responsabilitate în legătură cu conținutul postat de utilizatori.

Cu toate acestea, in cazul in care suntem notificati despre un asemenea incident vom lua masuri de inlaturare imediata a continutului divergent iar in cazul in care incalca drepturile tertilor (cum ar fi dar fara a se limita la drepturi de proprietate intelectuala etc) ne frezervam dreptul de a il inlatura imediat fără notificare prealabilă.

Va aducem la cunostinta ca urmatoarele constituie proprietatea intelectuală la nivel mondial a Digitalbroadcast si/sau a Licențiatorilor noștri: Toate informațiile și conținutul disponibile pe site-uri, aplicații precum si modul de prezentare al acestora (grafica, design etc); Fonturi, logoi-uri, numele de domeniu, mărci comerciale, sigle, mărci de servicii, nume comerciale, conținut, caracteristici, desene, culori, designul produsului, caracteristicile și descrierile produsului, copyright asupra textelor,  redactări, funcții, text, grafică, sigle, pictograme de butoane; imagini, clipuri audio, compilații de date și software, precum și compilarea și organizarea acestora.

Toate aceste elemente si componente de mai sus sunt inregistrare si se afla sub protectia legilor care reglementeaza aspecte legate de copyright, brevete, marci si indicatii geografice, patente si drepturi de proprietate intelectuala aplicabile din Romania, UE, USA.

Astfel, cu exceptia licentei neexclusive de utilizare a continutului, mentionata in prezentul document sau in conformitate cu anumite situatii exceptionale permise de lege, va atentionam si va informam ca materialele, continutul sau orice parte a site-urilor sau a aplicațiilor nu pot fi utilizate, reproduse, duplicate, copiate, vândute, revândute, accesate, modificate sau exploatate în niciun alt mod sau scop, in tot sau in parte.

In cazul in care identificati in site/in continut un material al dvs pentru care detineti –dvs sau un tert – drepturi de proprietate intelectuala care sunt incalcate prin expunere/publicare va solicitam sa ne informati de indata pentru a putea investiga situatia si a intreprinde masurile necesare limitarii si inlaturarii imediate a incalcarii.

In acest sens va solicitam sa trimiteti o notificare scrisa la office@sportextra.ro cu următoarele informații: orice elemente care pot duce la identificarea operei (protejate prin drepturi de autor) despre care se pretinde că a fost încălcată; orice elemente care pot duce la identificarea materialului despre care se pretinde că încalcă drepturile dvs sau ale unui tert; datele dvs de contact pentru a putea lua legatura cu dvs (e-mail, telefon); declaratie pe proprie raspundere prin care mentionati incalcarea de mai sus si faptul ca utilizarea materialului in cauza incalca dreptul de proprietate intelectuala al dvs sau al unui tert impreuna cu mandatul acestui tert pentr a-l reprezenta si cu motivele si dovezile aferente  incalcarii.

Servicii platite si conditii de plata

Va informam prin prezenta ca serviciile Pay Per View și Video on Demand sunt oferite la prețurile listate pe site. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețul oricărui Serviciu pe baza condițiilor pieței, în orice moment, fără notificare prealabilă.

Va informam ca administram prin furnizori de servicii de plată – terță parte -plățile serviciilor de plată pentru vizionare și video de pe site-uri, la cerere. Digitalbroadcast utilizează furnizori terți de plată care permit utilizarea diferitelor tipuri de carduri de credit. Pentru a achiziționa servicii Pay Per View, vi se poate cere să furnizați informații complete și exacte furnizorilor de gateway de plată, inclusiv, dar fără  a se limita la: numele si prenumele dvs., adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, informațiile despre cardul de credit și adresa de facturare. Site-urile și aplicațiile nu stochează nicio informație furnizată de dvs. furnizorilor de gateway de plată în momentul plății.

Plățile pentru serviciile Pay Per View și Video on Demand din aplicații sunt administrate de un procesor de plată cu card de credit încorporat. Informațiile furnizate în legătură cu plățile pe aplicații sunt guvernate de politica noastră de confidențialitate.

Ori de cate ori finalizati o achiziție, Site-ul și aplicațiile vor oferi confirmarea achiziției care conține un număr de identificare a comenzii. Vă rugăm să păstrați codul de comandă pentru a vă permite să accesați conținutul pe care l-ați achiziționat pe mai multe dispozitive pe care ați putea decide să le utilizați.

Puteți plăti pentru serviciile Pay Per View sau Video On Demand utilizând creditul acumulat în contul dvs. pentru achiziții, recomandări de prieteni sau alte beneficii de loialitate. In cazul insa in care doriti sa efectuati o plata lata parțială cu credit acumulat va informam ca aceasta nu este permisă. Creditul acumulat trebuie să acopere costul conținutului Pay Per View sau al videoclipului la cerere.

Achizițiile Pay Per View și Video on Demand sunt finale, cu excepția circumstanțelor specifice stabilite în Politica de rambursare.

Modalitatea de  rambursare pentru serviciile Pay Per View și Video on Demand.

In termen de 24-72 de ore de la trimiterea cererii de rambursare vom proceda la procesarea rambursărilor solicitate pentru serviciile Pay Per View și Video on Demand; aceste rambursări se emit numai în următoarele cazuri: daca ati realizat din eroare o achizitie dubla sau mai multe achizitii folosind aceleași date de înregistrare / autentificare; daca, din cauza ca un eveniment a fost anulat sau furnizorul nu a făcut Conținutul disponibil pentru streaming, Conținutul Pay Per View nu a fost disponibil; Un procent esential (in jur de sau peste 80% din conținut) a avut probleme de streaming (fără sunet sau calitate slabă a sunetului și a videoclipului).

Conținutul video la cerere nu era disponibil deoarece editorul a eliminat conținutul;

Conținutul era înșelător – descrierea nu avea legatura sau nu se referea la conținutul real al videoclipului;

Rambursările pentru serviciile Pay Per View trebuie trimise nu mai târziu de 48 de ore de la finalizarea transmisiei live a unui eveniment. Rambursările pentru videoclipuri la cerere trebuie trimise în cel mult 48 de ore de la momentul achiziționării conținutului pentru care se solicită o rambursare.

In vederea procesarii unei cereri de rambursare trebuie sa trimiteți un e-mail la office@sportextra.ro și să indicati numărul de identificare a comenzii furnizat în momentul achiziționării conținutului pentru care este solicitată o rambursare.

Cererile de rambursare pentru achizițiile administrate de iTunes, se fac dupa trimiterea unei cerere de rambursare direct la iTunes împreună cu numărul de identificare a comenzii; de asemenea, este cnecesar sa trimiteti catre noi o copie sau informatie referitoare la cererea către iTunes și numărul de identificare a comenzii, astfel încât să vă putem ajuta cu orice alte informații necesare pentru procesarea rambursării.

Unde si in ce limite se pot utiliza serviciile cu plata pe vizionare și serviciile video la cerere

Serviciile Pay Per View și Video on Demand sunt furnizate exclusiv pentru uz personal și rezidențial, respectiv familial. Pentru utilizare in scop ambiental sau comercial (de ex fara a se limita la spatii publice, Sali de astetare etc) va trebui sa obtineti si sa achitati o licență de la Digitalbroadcast sau de la furnizorii de conținut pentru serviciile Pay Per View și Video on Demand.

Gratuitate

Anumite servicii și conținut sunt oferite de Site-urile și aplicațiile in mod gratuit;  In vederea accesarii in mod gratuit a acestora va fi necesar să vă creați un cont conform prevederilor de mai sus în secțiunea Acces la Servicii.

Diverse

In cazul achizițiilor de bunuri sau servicii inclusiv concursuri, activitati promotionale, promoții etc se vor aplica aceeasi Termeni si conditii continute in prezentul document la care se poate adauga si conditii suplimentare; ne rezervam dreptul ca fara notificare, din ,motive obiectuve sa outem modifica unulateral oricare oferte de produse sau servicii in orice moment.

Limitele raspunderii

Dupa ce ati parcurs cele de mai sus stiti care sunt riscurile pe care vi le asumati daca utilizati site-urile, aplicațiile și serviciile noastre.

ASTFEL:

Asa cum am mai aratat, reiteram faptul ca Digitalbroadcast nu va poate oferi garantia exactitatii sau continutului celor postate pe site si nu isi poate asuma responsabilitatea pentru erori, inexactitati ale continutului, acces neautorizat pe contul dvs, intreruperi de la serviciu din cauze neimputabile noua, brese de securitate, virusi, orice daune pe care le-at putea suferi ulterior utilizarii de continut din cauza componentelor de drepturi de autor cuprinse acolo sau a unor erori sau inexactitati din texte, pierderea de catr urilizatori a informatiilor continute si disponibile prin servicii.

Digitalbroadcast, impreuna cu angajatii si afiliatii sai nu va fi deci responsabila pentru niciun fel de prejudicii, de nicio natura, directe sau indirecte, inclusiv pierderi de profit, prejudicii de imagine, beneficii nerealizate cauzate de cele de mai sus catre dvs sau catre terti care decurg din:

Digitalbroadcast nu ofera garantie pentru niciun produs sau serviciu publicat sau oferit de un terț pentru serviciu sau orice servicii in legatura cu orice banner sau alte forme de publicitate.

Site-urile si aplicatiile oferite de Digitalbroadcast sunt oferite ca atare fara alte garanții exprese sau implicite de nicio natura.

Utilizarea si legalitatea folosirii serviciului in alte jurisdictii nu este raspunderea Digitalbroadcast, dvs fiind singurul responsabil pentru activitatea si continutul promovat sau utilizat in acord cu respectarea legii locale.

Ce nu aveti permisiunea de a face in ceea ce priveste site-ul, serviciile si aplicatiile noastre.

Va rugam sa tratati cu responsabilitate urmatoarele restrictii si sa retineti ca nu aveti autorizatia si permisiunea de a:

Modifica, compila sau face inginerie inversă in privinta site-ului, serviciilor, continutului/metarialelor in discutie in prezentul document;

Crea si deriva lucrari pe baza site-urilor, a aplicațiilor sau a oricărui material ce ne apartine;

Include sau utiliza tehnici de încadrare pentru a cuprinde Site-ul sau orice porțiune a acestuia (conținut în conținut);

utiliza metaetichete, „text ascuns”, roboți sau alte instrumente, fie manuale, fie automatizate, pentru a colecta, indexa, republica, redistribui, transmite, vinde, licența sau descărca site-ul, materialele care contin dreoturi de  proprietate (cu excepția stocării în cache sau, după caz, pentru a vizualiza Site-ul), sau informațiile personale ale altora fără permisiunea sau autorizația noastră prealabilă scrisă;

copia codul sursa;

utiliza continutul si materialele in mod ilegal si in dezacord cu prevederile prezentelor Termeni si conditii;

utiliza in interes comercial sau altul decât pentru uz personal continutul si materialele, site-ul, serviciile, aplicatiile;

crea conturi false, multiple sau sub alte nume prin suplinirea identitatii altei persoane sau a face afirmatii false privind afilierea la o entitate juridica falsa;

face acte de hartuire de orice fel la adresa unor alti utilizatori;

incalca drepturile persoanelor in ceea ce priveste datele lor personale;

incarca pe site continut cu caracter ilegal, imoral, indecent, malitios, care incalca sau poate incalca: legile oricarui stat, drepturile fundamentale ale cetatenilor, drepturile omului, egalitatea de gen, sex, drepturile minoritatilor;

incarca pe site continut care să denatureze în alt mod afilierea dvs. cu orice persoană sau entitate;

distribui, reproduce sau pune la dispoziție orice fel de viruși software, programe malware, programe, coduri, fișiere sau alte materiale destinate întreruperii, perturbării, modificării, distrugerii sau limitării in orice fel sau parte a site-ului/serviciilor/continutului;

distribui si promova materiale publicitare nesolicitate sau neautorizate inclusiv scrisori în lanț, corespondență în masă sau orice formă de „spam”.

Despăgubire

In cazul in care actiunile (inactiunile) sau faptele dvs conduc la prejudicierea Digitalbroadcast sau a unor terti care se regreseaza sau chem in garantie Digitalbroadcast va delarati prin prezenta si sunteti de acord sa:

aparati, despagubiti Digitalbroadcast si pe angajatii/managerii/afiliatii sai pentru orice:

prejudicii create, directe sau indirecte,

costuri si cheltuieli (cum ar fi dar fara a se limkita la taxe de timbru, onorarii de avocat, experti, executori judecatoresti etc),

amenzi, daune, sanctiuni impuse de autoritati,

pierderi de profit, beneficii nerealizate, pierderea sau afectarea imaginii in piata etc

si care rezultă din:

utilizarea și accesul dvs. la site-uri, aplicații și servicii;

încălcarea de către dvs. a oricărui termen al acestor Termeni și condiții;

încălcarea de către dvs. a oricărui drept al unei terțe părți, inclusiv fără limitare orice drept de autor, de proprietate sau de confidențialitate; sau

orice pretenție conform căreia Conținutul dvs. a cauzat pagube unei terțe părți.

Această obligație de apărare și despăgubire va supraviețui acestor Termeni și condiții și utilizării de către dvs. a Serviciilor pe termen nedeterminat.