NEWS

Simona Halep a coborât o treaptă în topul WTA. S-a retras și de la Kremlin Cup

Simona Halep a coborât o treaptă în topul WTA, de pe locul cinci pe șase, după turneul de la Beijing în care a fost eliminată în turul al doilea, scor 6-2, 6-3 de partea rusoaicei Ekaterina Alexandrova. A înlocuit-o în top cinci canadianca Bianca Andreescu, cea care a ajuns până în sferturi la turneul de 1.000 de puncte din capitala Chinei, învinsă de cea care avea să devină și campioană, japoneza Naomi Osaka, locul trei WTA.

Simona Halep, măcinată din nou de durerile la spate, la fel ca la finalul anului trecut, a hotărât să se retragă și din turneul de la Moscova, Kremlin Cup, competiție de 470 de puncte, ultima de anvergură a sezonului, înaintea Turneului Campioanelor de la Shenzhen, care va încpe în 28 octombrie.

Vă recomandăm vlogurile axate pe tenis: DROP SHOT (Cristi Petre) și SMASH(Dragoș Suciu).

Liderul ierarhiei mondiale feminine actualizată astăzi rămâne australianca Ashleigh Barty, secondată tot de Karolina Pliskova. Osaka e pe trei, Elina Svitolina ocupă locul patru, Andreescu e pe cinci, Halep pe șase, Petra Kvitova pe șapte, Kiki Bertens pe opt, Serena Williams pe nouă și Belinda Bencic pe locul zece.

Dintre jucătoarele române de tenis, în top 100 se mai regăsește doar Sorana Cîrstea (locul 76), în vreme ce la masculin Marius Copil a rămas pe locul 90 ATP.

Vă recomandăm secțiunea cu evenimente LIVEprecum și secțiunea cu vloguri de pe SportExtra.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *