NEWS

Rugby: Televiziunea din Noua Zeelandă nu va transmite finala mică a All Blacks de la Cupa Mondială

Televiziunea națională din Noua Zeelandă nu va transmite finala mică a Cupei Mondiale de rugby, programată vineri, de la ora 11.00, între selecționata All Blacks și cea a Țării Galilor.

Postul public neozeelandez a cumpărat drepturile de televizare pentru 12 partide, fără a lua în considerare însă finala mică. Reprezentativa Noii Zeelande este campioana ultimelor două ediții ale Cupei Mondiale, iar o eliminare pe drum spre marea finală părea de neconceput pentru suporterii insulari.

Televiziunea națională va transmite, în locul confruntării pentru locul trei, un episod din serialul „Coronation Street”.

A fost „doliu” în presa locală, sâmbătă, după eșecul din semifinale. Cotidianul New Zealand Herald a avut o primă-pagină neagră, cu anunțul dezamăgitor scris cu litere mici.

Anglia versus Africa de Sud este confruntarea care va decide campioana mondială la rugby. Finala va avea loc, sâmbătă, la Yokohama. Anglia a eliminat-o surprinzător, în penultimul act, pe Noua Zeelandă, scor 19-7, în vreme ce Africa de Sud a dispus cu 19-16 de Țara Galilor.

Vă recomandăm secțiunea cu evenimente LIVEprecum și secțiunea cu vloguri de pe SportExtra.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *