NEWS

Halep, Copil și Cîrstea, mesaj comun pentru Ministerul Sportului

Zilele trecute, noi jucatorii, am citit o stire prin care cineva anunta un succes triumfator al unei noi întârzieri la…

Publicată de Simona Halep pe Marţi, 5 noiembrie 2019

„Nu înțelegem de ce Ministerul Tineretului și Sportului refuză în continuare să finanțeze Federația Română de Tenis”, se arată într-un mesaj aproape identic postat, în urmă cu puțin timp, pe paginile de socializare ale unor nume mari din tenisul românesc, precum Simona Halep, Marius Copil și Srana Cîrstea.

Forul român de tenis încă nu are, în mod oficial, un președinte, deși Ion Țiriac a câștigat alegerile din această vară. Principalul contracandidat, Marius Vecerdea, a contestat alegerile și a blocat în instanță ocuparea fotoliului de președinte de către miliardarul de 80 de ani. Din cauza situației incerte, Ministerul nu a virat încă niciun ban pentru bugetul federației. De altfel, situația este neschimbată de aproape doi ani, deoarece nici George Cosac, „predecesorul” lui Țiriac, nu a fost recunoscut oficial drept președinte al federației, de asemenea după contestația făcută de Vecerdea.

Zilele trecute, noi jucatorii, am citit o stire prin care cineva anunta un succes triumfator al unei noi întârzieri la…

Publicată de Marius Copil pe Marţi, 5 noiembrie 2019

„Această finanțare nu este pentru noi, este pentru activitatea de zi cu zi a Federației și, în special, pentru toate acțiunile dedicate juniorilor și tinerilor jucători de tenis. Suntem oricum în ceasul al 12-lea, la un nivel scăzut al întregului sport din România și, cu toate astea, Ministerul refuză să finanțeze o Federație pentru că cineva contestă în instanțe, în permanență, acțiunile Federației”, se arată în mesajul publicat, la unison, de Halep, Copil și Cîrstea.

Nu se știe însă cine este autorul acestor rânduri.

Am citit o stire zilele trecute in care se anunta cu succes o noua intarziere la procedura de recunoastere a noului…

Publicată de Sorana Cirstea pe Marţi, 5 noiembrie 2019

„În timpul în care amânarile sunt declarate «mari victorii», proiectele mari pentru copii și juniori sunt oprite, pentru că statul refuză să le finanțeze. Nu trimitem destui copii la competiții, nu le plătim antrenorii, nu le dăm alimentație, medicamentație, pregătire fizică, nu ne apucăm de centre regionale, toate pentru că domnul Țiriac nu apare încă într-un registru!!! Iar dacă nu apare într-un registru, Ministerul nu știe, nu are habar cine a fost ales președinte, chiar dacă a participat la congresul de alegeri!”, se mai precizează în mesajul comun al celor trei jucători de tenis.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *