NEWS

Cristina Neagu a primit cel mai important trofeu individual

Aflată în Japonia, unde participă cu naționala României la Campionatul Mondial de handbal feminin, Cristina Neagu a avut parte de un moment mult așteptat. Astăzi, când echipa se odihnește între meciuri, Neagu a primit cel mai important trofeu pe plan individual din lume.

„Astăzi am primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2018. Sunt mândră și foarte bucuroasă. Mulțumesc colegelor și antrenorilor, dar mai ales familiei și oamenilor care cred mereu în mine!”, a scris Cristina Neagu pe rețelele de socializare.

Festivitatea a avut loc la Kumamoto, oraș situat în sudul Japoniei. Căpitanul României a primit și un cec în valoare de doar 10.000 de euro, adică mai puțin decât salariul pe o lună la CSM București.

Vă recomandăm secțiunea cu evenimente LIVEprecum și secțiunea cu vloguri de pe SportExtra.

Cristina Neagu a aflat în luna martie că a câștigat acest titlu. Interul stânga al selecționatei României a mai cucerit trofeul pentru jucătoarea anului de încă trei ori, în 2010, 2015 și 2016. O parte din specialiștii în handbal o consideră cea mai bună jucătoare din toate timpurile.

Naționala de handbal feminin a României a pierdut primul meci de la Mondial, scor 16-31 în fața Spaniei, și a câștigat al doilea duel, 29-24 contra Senegalului, în grupa C. Marți, „tricolorele” vor înfrunta echipa Kazahstanului. De miercuri va începe greul, deoarece vor întâlni Muntenegru, iar vineri, Ungaria.

Dacă va încheia în top opt, România va participa la turneele preolimpice.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *