NEWS

Bianca Andreescu a abandonat la Turneul Campioanelor

Jucătoarea de tenis canadiană de origine română Bianca Andreescu (locul patru WTA) a abandonat meciul contra cehoaicei Karolina Pliskova (locul doi), din runda a doua a grupei violet, de la Turneul Campioanelor. S-a întâmplat după primul set, câștigat de europeană cu 6-3.

Jucătoarea de 19 ani, campioană la US Open în acest an, s-a accidentat la genunchiul stâng, bandajat. Ea a avut dureri, inclusiv la spate, la fel cum s-a întâmplat în primul meci, când Simona Halep a învins-o cu 3-6, 7-6, 6-3.

Vă recomandăm vlogurile axate pe tenis: DROP SHOT (Cristi Petre) și SMASH(Dragoș Suciu).

Cu două eșecuri suferite în cele două meciuri, Andreescu nu mai are șanse la calificarea în semifinalele turneului de la Shenzhen (în China), unde este la prima participare.

Pe de altă parte, ucraineanca Elina Svitolina este sigură de avansarea în penultimul act, după a doua victorie obținută. Astăzi, a învins-o pe Halep cu 7-5, 6-3.

Celălalt loc promovabil rămâne să fie adjudecat de Simona sau Pliskova. Duelul lor a fi în 1 noiembrie.

Și japoneza Naomi Osaka a suferit din cauza durerilor. Ea s-a retras din concurs după primul meci din grupa roșie, câștigat în fața cehoaicei Petra Kvitova. Osaka s-a accidentat la umăr și a fost înlocuită imediat de olandeza Kiki Bertens, care a obținut primul succes la câteva ore după intrarea pe tablou, chiar în fața marii favorite, australianca Ashleigh Barty.

Vă recomandăm secțiunea cu evenimente LIVEprecum și secțiunea cu vloguri de pe SportExtra.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *