NEWS

Ashleigh Barty este prima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor

Jucătoarea australiană de tenis Ashleigh Barty (locul 1 WTA) a devenit primul nume calificat la Turneul Campioanelor din perioada 28 octombrie – 3 noiembrie, competiție care adună, anual, cele mai puternice opt sportive din lume.

În acest an, Barty a cucerit marele trofeu de la Roland Garros, precum și titlul de la Miami, ceea ce înseamnă 2.000 de puncte, respectiv 1.000 de puncte. La US Open, zilele trecute, oprită în sferturi, Barty a obținut ultimele puncte de care mai avea nevoie pentru a deschide lista selectă, pe care urmează să se semneze și Simona Halep, cât de curând.

Constănțeanca nu va evolua la Zhengzhou (turneu de 470 de puncte), săptămâna asta, însă va participa la Wuhan (900 de puncte) și Beijing (1.000 de puncte), astfel că este a doua favorită la calificarea pentru Turneul Campioanelor organizat la Shenzhen.

Și cealaltă vorbitoare de limba română de la vârful clasamentului are șanse foarte mari să joace la Shenzhen. Canadianca Bianca Andreescu a urcat de pe locul opt pe treapta a patra în cursa pentru marele turneu de final de an.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *