NEWS, THE NEWS

Sport Extra TV transmite in direct si exclusiv Ceremonia de decernare a Balonului de Aur 2022

Ceremonia de decernare a Balonului de Aur 2022 are loc luni, 17 octombrie, de la ora 21.30, si va fi transmisa in direct si exclusiv pe Sport Extra TV.

Gala poate fi urmarita si online, pe live.sportextra.ro, acolo unde, pentru un abonament de 2 euro + tva/ luna puteti vedea 4 meciuri/ etapa din Eredivisie, doua partide/ etapa din Serie B, cele mai tari evenimente din motorsportul american (IndyCar si NASCAR) + DTM, IMSA, GT World Challenge Europe & America, ONE Championship & More. Detalii pe site.

Karim Benzema este marele favorit pentru editia 2022 a Ballon d’Or, francezul fiind urmat intr-un clasament al predictiilor de Sadio Mane, Vinicius Junior, Mohamed Salah si Robert Lewandowski.

Lionel Messi a castigat pana acum 7 trofee iar Cristiano Ronaldo 5, in aceasta ierarhie urmand Platini, Cruyff si van Basten, cu cate 3 trofee.

Transmisiunea in direct pe Sport Extra TV incepe la ora 19.50, atunci cand Ioan Viorel si Marcel Puscas vor comenta sosirea invitatilor la gala si vor analiza sansele fiecarui jucator aflat in aceasta competitie. Apoi, de la 21.30 dam startul Ceremoniei de decernare a premiilor.

Previous ArticleNext Article

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *