IOANA PRECUP

O duminica pe Playa La Bota – Punta Umbria | Dream ON The Road

Aici vezi toate vlogurile Ioanei Precup

Sunt multe lucruri care mi se intampla dincolo de cele cateva minute de vlog. Sunt intamplari, senzatii, locuri si experiente pe care imi doresc sa le impartasesc. Cum a fost experienta de azi cand am iesit la alergarea de duminica pe Playa La Bota – Punta Umbria, langa campingul in care m-am oprit in apropiere de Huelva.

Cand am ajuns aici acum doua zile, primul lucru a fost sa ma duc pe plaja: este intinsa pe kilometri intregi, iar oceanul era atat de linistit la apus, ca mi-a parut rau ca nu am macar costumul de baie pe mine. As fi inotat cateva minute si fara neopren. Doar sa simt acea senzatie unica pe care ti-o da inotul in mare.

Azi m-am bucurat ca nu m-am aruncat din prima in ocean. In alergarea mea de doua ore, usoara si pe nemancate, pe acea fasie de nisip vesnic atinsa de marginile valurilor, cu densitatea perfecta pentru alergarile lungi si care iti protejeaza articulatiile picioarelor, am gasit meduze uriase.

Nu am mai vazut meduze de o asemenea dimensiune. Erau aduse la mal, probabil fara nici o sansa de a supravietui pana la reflux cand ar fi fost aduse inapoi in ape mai adanci.

Initial am fost fascinata si le-am fotografiat. Dar, dupa ce am ajuns acasa si am vazut pozele, m-au trecut fiori reci pe spate la gandul cum as fi inotat eu in prima mea zi la Punta Umbria, si fara costum de neopren.

In continuare, oceanul mi se pare neprimitor si neprietenos, dar extrem de fascinant si atragator prin puterea pe care o emana.

Insa, ma voi duce cei 10 km cu bicicleta, de trei ori pe saptamana si voi inota in confortul si siguranta bazinului din oras, bucurandu-ma de maretia oceanului de pe acea fasie de nisip vesnic atinsa de marginile valurilor.

*****

Ioana Precup este triatlonist amator si nomad. Urmareste-i incredibila calatorie prin Europa: vlogul Dream ON The Road este disponibil pe Sport Extra TV si online pe sportextra.ro.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *