NEWS

Live Sport Extra/ Transmitem in direct GTR Sprint Series, etapa de la Brands Hatch

Sport Extra transmite in direct etapa a 2-a din GTR Sprint Series, miercuri, de la 20.30. Cursa va avea loc pe circuitul Brands Hatch si va fi comentata de Alex Cocu.

< Aici vezi LIVE cursa de miercuri >

< Aici vezi prima etapa/ Spa Francorchamps >

***

Sport Extra este o platforma de continut video. Daca pe sportextra.ro puteti gasi o ampla zona de interviuri, vloguri, informatii si povesti din sport, pe pagina de LIVE si la Sport Extra TV v-am pregatit o serie de transmisiuni in direct, rezumate si emisiuni dintr-o gama variata de sporturi.

Din zona sporturilor de contact, Sport Extra va ofera exclusiv in Romania galele GLORY (cea mai puternica organizatie de kickboxing din lume), ONE Championship (cea mai tare promotie de arte martiale din Asia), WGP (cea mai puternica promotie de kickboxing din America de Sud), LUX Fight League (cea mai importanta promotie de MMA din America Latina) sau Dynamite Fighting Show (promotia #1 in Romania – produs exclusiv online).

In ceea ce priveste motorsportul, Sport Extra transmite cele mai importante curse din Anduranta (Daytona si Bathurst sunt disponibile pe pagina LIVE) cat si GT World Challenge sau DTM. De asemenea, din zona ESport, puteri urmari SRO ESport GT Series sau GTR Sprint Series, doua productii realizate la cel mai inalt nivel tehnic. Atat pe pagina LIVE cat si la Sport Extra TV sunt disponibile rezumatele DTM 2019 si cele din CM Motocross 2018/ 2019 plus documentare sau curse European LeMans.

  • Continutul din pagina LIVE e disponobil dupa ce va Inregistrati si alegeti una dintre multele variante de Abonament disponibile pe site.
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *