NEWS

Clasamentele grupelor Cupei Mondiale de rugby, după două runde din patru

Runda a doua cu meciuri din grupele Cupei Mondiale de rugby din Japonia s-a încheiat cu victorii clare ale Noii Zeelande și Franței în fața nord-americanilor.

În grupa B, astăzi, Noua Zeelandă s-a impus cu 63-0 în fața Canadei, după ce câștigase și primul duel din turneu, scor 23-13, contra marii rivale, Africa de Sud. Însă pe primul loc nu stă niciuna dintre cele două forțe din emisfera sudică. Italia conduce grupa cu zece puncte, secondată de „All blacks” și „Springboks”, cu câte nouă, respectiv cinci puncte. Codașele Namibia și Canada nu au vreun punct încă.

Vă recomandăm secțiunea cu evenimente LIVE de pe platforma noastră.

Tot astăzi, în grupa C, Franța – Statele Unite ale Americii s-a încheiat cu scorul de 33-9, iar europenii domină ierarhia provizorie, cu două etape din patru consumate. Anglia are zece puncte, Franța are nouă, în vreme ce Argentina a adunat șase puncte. Naționalele care au rămas cu „zero” în dreptul punctajului sunt Tonga și SUA.

Vă recomandăm secțiunea cu vloguri de pe platforma noastră.

Grupa A este ceva mai echilibrată. Japonia e lider cu nouă puncte, Irlanda e pe doi cu șase puncte, Scoția și Samoa au câte cinci puncte, în timp ce Rusia nu a obținut vreunul.

În fine, grupa D se deosebește de restul prin faptul că toate selecționatele au adunat puncte. Țara Galilor are nouă, Australia are șase, Georgia are cinci, Uruguay are patru, iar Fiji are două puncte.

Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în sferturile Cupei Mondiale de rugby.

Mâine (joi), runda a treia din faza grupelor va începe cu Georgia – Fiji și Irlanda – Rusia.

Pentru mai multe informații din lumea sportului urmăriți SportExtra.ro și Go Radio!

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *