NEWS

Andy Murray, în turul doi la Shanghai. Când va reveni în turneele de Mare Șlem

Scoțianul Andy Murray continuă forma bună arătată în ultimele săptămâni. Ocupantul locului 289 în clasamentul ATP s-a calificat în turul doi din cadrul turneului de 1.000 de puncte de la Shanghai, grație victoriei cu 2-6, 6-2, 6-3 în fața argentinianului Juan Ignacio Londero (locul 56).

Urmează un duel și mai dificil, cu italianul Fabio Fognini (locul 12 ATP).

După ani în care durerile au devenit insuportabile, Andy Murray a suferit o nouă operație la șold, la începutul acestui an, moment în care tenismenul (fost număr unu mondial) aproape că nu mai spera să revină în circuitul profesionist. Însă recuperarea a decurs excelent, iar Murray a decis să participe la turnee de categorie inferioară, mai mult pentru a-și testa corpul.

Vă recomandăm vlogurile axate pe tenis: DROP SHOT (Cristi Petre) și SMASH(Dragoș Suciu).

S-a descurcat onorabil, așa că a făcut pasul înapoi în competițiile ATP, iar la Openul Chinei, zilele trecute, chiar a reușit să ajungă până în sferturi, eliminat de favoritul numărul unu, Dominic Thiem, cel care avea să devină campionul turneului.

În plus, Andy Murray a anunțat că va reveni în turneele de Mare Șlem. Scoțianul va participa la Australian Open, în luna ianuarie a anului viitor.

Vă recomandăm secțiunea cu evenimente LIVEprecum și secțiunea cu vloguri de pe SportExtra.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *