Fotbal, News

UEFA a pus din nou la vânzare bilete pentru Euro 2020

A început a doua perioadă în care se pot cumpăra bilete la meciurile Europeanului de fotbal din 2020, turneu final găzduit de 12 stadioane din 12 orașe de pe continent, printre care și Arena Națională din București. În Capitală se vor disputa trei meciuri din grupa C și o optime de finală.

De astăzi și până în 18 decembrie, pe platforma oficială a competiției se pot solicita tichete, iar în cazul în care cererea va depăși oferta, o loterie va decide, în luna ianuarie, cine vor fi norocoșii proprietari ai acestor bilete. Prețurile pornesc de la 30 de euro și ajung la 125 de euro, în funcție de locurile alese în configurația tribunelor.

Prima perioadă pentru achiziționarea de bilete s-a consumat în această vară, în vreme ce o a treia șansă va fi la primăvară, după aflarea celor patru selecționate care vor câștiga barajul Ligii Națiunilor și, implicit, își vor adjudeca locurile rămase libere la Euro 2020.

Dacă se vor califica la turneul final, „tricolorii” conduși de Mirel Rădoi vor evolua în grupa C, împotriva Olandei, Ucrainei și Austriei. Până atunci, România va juca împotriva reprezentativei Islandei, în deplasare, în 26 martie, în semifinalele grupei A din barajul Ligii Națiunilor. Dacă vor avansa în finală, „tricolorii” vor întâlni câștigătoarea din partida Bulgaria – Ungaria, tot în deplasare, iar echipa care va triumfa în ultimul act va merge la Euro 2020.

În mandatul lui Cosmin Contra, echipa a ratat calificarea directă la Euro 2020, prin clasarea pe locul patru în grupa F preliminară. Echipa a adunat patru victorii (în „dublele” cu Malta și Insulele Feroe), două remize (cu Norvegia) și patru eșecuri (în „dublele” cu Spania și Suedia).

Vă recomandăm vlogurile VIO VIDI VICI (Ioan Viorel) și MANOLOg (Manuel Terzian), în care sunt disecate subiectele importante din fotbal.

Vă recomandăm secțiunea cu evenimente LIVEprecum și secțiunea cu vloguri de pe SportExtra.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *