General

Tenis ATP: Ferrer şi Lopez, victorii în primul tur la Miami

Doi dintre veteranii tenisului spaniol s-au calificat în turul al doilea la Miami. Aflat la ultimul sezon din carieră, David Ferrer a fost expeditiv în meciul cu reprezentantul gazdelor, american Sam Querrey. Disputa s-a încheiat în favoarea ibericului în lume după fix o oră şi un sfert de joc, iar în urma victoriei, tenismenul aflat pe locul 155 în lume va juca împotriva celui de-al doilea favorit, germanul Alexander Zverev.

Tot joi, Feliciano Lopez a revenit după pierderea setului secund şi l-a învins în decisiv pe francezul Benoit Paire. A fost un meci care a durat peste două ore şi un sfert, iar în urma sa veteranul de 37 de ani îl va avea ca următor rival pe Grigor Dimitrov, bulgarul cotat cu a 24-a şansă la câştigarea concursului din Florida.

Mai trebuie notată şi victoria lui Miomir Kecmanovic, sârbul aflat încă la vârsta adolescenţei şi învingător în faţa mai experimentatului Ernests Gulbis, cu 11 ani mai vârstnic. Fost nr. 1 mondial la juniori în 2016, belgrădeanul s-a impus acum după o oră şi jumătate de joc. Îl va înfrunta în continuare pe reprezentantul gazdelor, Frances Tiafoe, americanul al 28-lea favorit la Miami.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *