GO Radio News

Ştirile Go Radio / Patricia Țig, eliminată la Hiroshima

România a rămas cu o singură reprezentantă în turneele WTA din această săptămână, respectiv Mihaela Buzărnescu, după ce Patricia Țig a pierdut în turul al doilea la Hiroshima. Țig (locul 140, venită din calificări) a cedat în fața nemțoaicei Laura Siegemund (locul 84 WTA), după o partidă-maraton de aproape trei ore, încheiată cu scorul de 6-2, 5-7, 7-5. Patricia Țig, finalista din această vară de la Openul bucureștean și campioana de la Karlsruhe, va pleca din Japonia cu 48 de puncte WTA și peste 3.300 de dolari.

În turneul de la Hiroshima a rămas Mihaela Buzărnescu (locul 125 WTA), însă doar la simplu. La dublu, Buzărnescu și slovena Katarina Srebotnik au pierdut în prima rundă, scor 4-6, 3-6, în fața perechii nipono-australiene Miyu Kato – Storm Sanders. La simplu, Buzărnescu va evolua, mâine, în turul al doilea (optimi) contra reprezentantei gazdelor, Kurumi Nara (locul 182 WTA), beneficiara unui wild card.

Săptămâna mai programează alte două turnee WTA, ambele în China, la Nanchang și Zhengzhou însă nicio jucătoare română nu a rămas în competiții, nici la simplu, nici la dublu.

Urmăriți SportExtra.ro și Go Radio!

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *