NEWS

Sport Extra a transmis in direct Glory 76. Lupta Benny vs Badr se poate vedea pe live.sportextra.ro

Benny Adegbuyi a obtinut cea mai importanta victoria e carierei, invingandu-l prin KO, in repriza a treia pe Badr Hari, in cadrul Glory 76. Gala a fost transmisa in direct si exclusiv online pe Sport Extra, in sistem pay-per-view, fiind disponibila acum pe live.sportextra.ro.

Prima repriza a fost echilibrata, insa arbitrii au considerat ca Badr a fost cel care a punctat mai bine. In repriza a doua, marocanul l-a pus la podea pe Benny insa luptatorul roman a rezistat. Apoi, chiar in startul reprizei a treia, Benny a avut o serie excelenta, Badr a fost numarat, s-a ridicat insa urmatoarele lovituri ale lui Benny au incheiat lupta prin KO.

Pentru a-si afla urmatorul adversar, Benny asteapta acum deznodamantul din Glory 77, pe 30 ianuarie campionul Rico Verhoeven urmand sa-si puna centura in joc in lupta cu Jamal Ben Saddik.

Toti cei care au ales sa vada lupta pe Sport Extra au primit bonus 6 luni de abonament pentru continutul live.sportextra.ro. Oferta este valabila pana la finalul anului.

Un abonament Sport Extra iti ofera acces la transmisiuni ale unor competitii majore din motorsports, atat internationale (IndyCar, DTM, European Le Mans Series, etc.), cat si interne, SportExtra TV fiind broadcaster oficial si exclusiv al evenimentelor FRAS (Campionatul National de Raliuri, Campionatul National de Viteza in Coasta, Campionatul National de Super Rally). O oferta bogata de continut se regaseste si in segmentul de fightsports international (Bellator, Glory, One) si intern (Dynamite Fighting Show, transmis exclusiv online prin Sport Extra). De asemenea, Sport Extra transmite fotbal (Serie B Italia), evenimente de ciclism, tenis, wrestling, barci cu motor.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *