Alte sporturi, News

România și-a apărat titlul european la tenis de masă

2019 ITTF Euros | Winners

??????????NO WORDS…?#ITTFEuros2019 CHAMPIONS?#Romania ?????? defended their title in #Nantes #DreamTeam

Publicată de European Table Tennis Union pe Duminică, 8 septembrie 2019

Echipa națională feminină de tenis de masă a României și-a apărat aurul continental câștigat în 2017, grație triumfului în minimum de meciuri (scor 3-0) din finala contra echipei Portugaliei, la Campionatele Europene de profil desfășurate la Nantes, în Franța.

Duminică, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro și Elisabeta Samara s-au impus cu 3-2, 3-2, respectiv 3-0 în fața jucătoarelor portugheze Jieni Shao, Fu Yu și Leila Oliveira, primele două – sportive naturalizate.

România a ieșit din grupă grație celor două victorii: cu 3-0 în fața Slovaciei și cu 3-0 în fața Spaniei. Apoi, în sferturi, „tricolorele” au trecut de sportivele din Franța, scor 3-0, în vreme ce în semifinale „victime” le-au fost polonezele, după 3-1.

La masculin, România s-a oprit în grupe la Nantes, după victoria cu 3-1 contra Ungariei, dar înfrângerea în fața echipei Suediei, 0-3.

Ediția următoare a Campionatelor Europene de tenis de masă pentru echipe se va desfășura în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în 2021, o șansă mare pentru România să realizeze „tripla” la feminin.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *