NEWS

Osaka s-a retras de la Turneul Campioanelor

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka s-a retras, în această dimineață, din Turneul Campioanelor de la Shenzhen (în China). Motivul invocat de sportiva de pe locul trei WTA este o accidentare suferită la umăr.

Osaka, victorioasă în fața Petrei Kvitova în prima rundă din grupa roșie, trebuia să joace astăzi contra lui Ashleigh Barty, triumfătoare în fața Belindei Bencic, duminică.

Vă recomandăm vlogurile axate pe tenis: DROP SHOT (Cristi Petre) și SMASH(Dragoș Suciu).

Kiki Bertens o va înlocui pe Naomi Osaka, iar misiunea olandezei este pe atât de dificilă pe cât s-a simplificat situația lui Barty. Australianca a rămas singura din grupă cu victorie după prima rundă, în vreme ce Bertens va avea doar două meciuri la dispoziție pentru a avansa în semifinale. Adversarele rămase: Barty și Belinda Bencic.

Tot astăzi se dispută meciul Bencic versus Petra Kvitova.

Vă recomandăm secțiunea cu evenimente LIVEprecum și secțiunea cu vloguri de pe SportExtra.

În grupa violet, Simona Halep s-a impus în primul meci contra canadiencei Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, după două ore și jumătate de joc. Simona s-a bucurat și pentru revenirea australianului Darren Cahill în rolul de antrenor, după aproape un an de pauză.

Tot ieri, Elina Svitolina, deținătoarea trofeului, a învins-o pe Karolina Pliskova cu 7-6, 6-4. Mâine, Halep o va înfrunta pe Svitolina.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *