Fotbal, News

O zi până la tragerea la sorți de la Romexpo pentru grupele Euro 2020

Mâine seară, în complexul Romexpo din nordul Bucureștiului, se va desfășura tragerea la sorți pentru stabilirea adversarelor din grupele Europeanului de fotbal din 2020. Va fi cel mai important eveniment non-sportiv înaintea turneului final.

Printre numele mari din lumea fotbalului care vor fi prezente la gala UEFA de la Romexpo se vor număra Iker Casillas, Phillip Lahm, Ricardo Carvalho, Marcel Desailly, Ruud Gullit, Andrey Arshavin și Francesco Totti.

La vară, Arena Națională din Capitală va găzdui patru confruntări (trei din grupa C și una din optimi). Dacă se vor califica la turneul final, „tricolorii” conduși de Mirel Rădoi vor evolua în grupa C, împotriva Olandei și Ucrainei. Cealaltă adversară se va trage la sorți dintre: Portugalia, Turcia, Austria, Suedia și Cehia.

Vă recomandăm secțiunea cu evenimente LIVEprecum și secțiunea cu vloguri de pe SportExtra.

Până atunci, România va juca împotriva reprezentativei Islandei, în deplasare, în 26 martie, în semifinalele grupei A din barajul Ligii Națiunilor. Dacă vor avansa în finală, „tricolorii” vor întâlni câștigătoarea din partida Bulgaria – Ungaria, iar echipa care va triumfa în ultimul act va merge la Euro 2020.

În mandatul lui Cosmin Contra, echipa a ratat calificarea directă la Euro 2020, prin clasarea pe locul patru în grupa F preliminară. Echipa a adunat patru victorii (în „dublele” cu Malta și Insulele Feroe), două remize (cu Norvegia) și patru eșecuri (în „dublele” cu Spania și Suedia).

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *