Istoria sportului

Istoria sportului: 16 septembrie

1997 Mark McGwire semnează cu Saint Louis Cardinals în schimbul sumei de 26 de milioane de dolari.
2000 Sammy Sosa devine al doilea jucător care realizează cel puţin 50 de home runs în trei sezoane consecutive; el egalează performanţa lui Mark McGwire.
2007 Cupa Solheim la golf feminin, Halmstad GK, Suedia: Statele Unite rămân în posesia trofeului, ulterior victoriei cu 16-12; conduse la diferenţă de un punct, jucătoarele oaspete au câştigat clar meciurile de la simplu, cu 8½-3½.
2007 Cupa Federaţiei la tenis feminin, Moscova, Rusia: Svetlana Kuzneţova o învinge pe Francesca Schiavone din Italia cu 4-6, 7-6, 7-5 şi aduce punctul victoriei gazdelor; meciul s-a încheiat cu 4-0.
2012 NHL îşi blochează jucătorii după expirarea înţelegerii colective de muncă.
2012 Openul britanic la golf feminin, Royal Liverpool GC: sud-coreeanca Jiyai Shin îşi trece trofeul pentru a doua oară în palmares, de această dată printr-o victorie clară, la diferenţă de nouă lovituri, realizată în faţa compatrioatei Inbee Park.
2017 Noua Zeelandă administrează Africii de Sud cea mai dură înfrângere într-un meci test; All Blacks îi înving pe Springboks cu 57-0, în Campionatul din emisfera sudică, pe teren propriu, la Albany.
2018 Conducătorul de joc al lui Kansas City, Patrick Mahomes, stabileşte un nou record NFL, cu zece eseuri în primele două etape ale unui sezon, după ce le administrează lui Pittsburgh Steelers şase pase de eseu; Chiefs au câştigat în deplasare cu 42-37.
2018 Denise Mueller-Korenek stabileşte un nou record de viteză pe uscat cu bicicleta, atât la feminin, cât şi la masculin; ea a atins 296,010 km/h pe câmpiile de sare din Bonneville, Utah.
2018 Campionatul Evian la golf feminin, Evian Resort GC: la 40 de ani, Angela Stanford din Statele Unite îşi trece în palmares primul titlu de mare şlem; ea le învinge la diferenţă de o lovitură pe Amy Olson, Austin Ernst, Mo Martin şi Kim Sei-Young.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *