Istoria sportului

Istoria sportului: 10 octombrie

1968 Detroit Tigers îi înving pe Saint Louis Cardinals cu 4-3, în cea de-a 65-a ediţie a finalei Campionatului MLB.
1971 Ploaia îi obligă pe organizatori să amâne pentru a doua zi meciul al doilea al finalei Campionatului MLB, dintre Baltimore Orioles şi Pittsburgh Pirates, de pe Memorial Stadium; era pentru prima dată din 1962 când un meci din seria celor posibil şapte din finală era amânat din cauza condiţiilor meteo.
1976 Este inaugurat Giants Stadium din East Rutherford, New Jersey; gazdele New York Giants pierd cu 14-24 în faţa lui Dallas Cowboys, în faţa a 76.042 de fani.
1976 Dimitrion Yordanidis, un cetăţean grec de 98 de ani, devine cel mai vârstnic om din lume care concurează şi încheie o cursă de maraton; el a străbătut distanţa clasică, de 42,195 km, în 7 ore şi 33 de minute.
1979 Real Cloutier, jucătorul lui Quebec Nordiques, stabileşte un record al Campionatului NHL, după ce realizează un hat-trick în primul meci al francizei din noua serie extinsă.
1983 Tom Monaghan devine preşedinte-director general al lui Detroit Tigers.
1994 New York Giants îi retrag tricoul cu numărul 56 al lui Lawrence Taylor.
2002 Fostul mare jucător de crichet Imran Khan este ales deputat în Parlamentul pakistanez, ca membru al partidului Mianwali-I.
2004 Aflat deja în posesia celui de-al şaptelea său titlu de campion mondial al piloţilor, record absolut în Formula 1, germanul Michael Schumacher, de la Ferrari, îşi trece în palmares un nou record, prin cea de-a 13-a victorie a sezonului, ulterior succesului din Grand Prixul Japoniei, la Suzuka.
2010 Campionatul Players de golf pentru veterani, TPC Potomac: Mark O’Meara îşi trece la activ singurul trofeu de mare şlem din Circuitul Veteranilor, după ce realizează par la prima cupă din barajul disputat împotriva lui Michael Allen.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *