News, Tenis

Buzărnescu și Copil rămân în joc la Hiroshima și Istanbul

România a rămas cu o singură reprezentantă în turneele WTA din această săptămână, respectiv Mihaela Buzărnescu, după ce Patricia Țig a pierdut în turul al doilea la Hiroshima. Țig (locul 140, venită din calificări) a cedat în fața nemțoaicei Laura Siegemund (locul 84 WTA), după o partidă-maraton de aproape trei ore, încheiată cu scorul de 6-2, 5-7, 7-5.

În turneul de la Hiroshima a rămas Mihaela Buzărnescu (locul 125 WTA), însă doar la simplu. La dublu, Buzărnescu și slovena Katarina Srebotnik au pierdut în prima rundă, scor 4-6, 3-6, în fața perechii nipono-australiene Miyu Kato – Storm Sanders. La simplu, Buzărnescu va evolua, mâine dimineață, în turul al doilea (optimi) contra reprezentantei gazdelor, Kurumi Nara (locul 182 WTA), beneficiara unui wild card.

La masculin, în lipsă de turnee ATP, competițiile de tip Challenger sunt pline, însă Marius Copil este singurul „tricolor” rămas în joc, la Istanbul. Copil (locul 93 ATP) a câștigat cu emoții disputa din turul doi (prima pentru el în turneu). Francezul de pe locul 446 Rayane Roumane a reușit să-și adjudece setul al doilea cu 6-0, după ce românul se impusese cu 6-3 în primul act. În decisiv, Copil și-a revenit și a câștigat cu 6-2. Urmează optimile, unde adversar va fi slovenul Blaz Kavcici (locul 226).

Vă recomandăm și vlogul lui Dragoș Suciu, în care subiectele se învârt în sfera tenisului.

Pentru mai multe informații din lumea sportului urmăriți SportExtra.ro și Go Radio!

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *