NEWS

Bianca Andreescu a urcat în premieră pe locul 4 WTA

Canadianca de origine română Bianca Andreescu s-a calificat în sferturile turneului de 1.000 de puncte de la Beijing, după ce s-a impus cu 6-1, 6-3 contra americancei Jennifer Brady. Partida a durat puțin peste o oră.

Andreescu urmează să se dueleze pentru penultimul act cu japoneza Naomi Osaka, jucătoare aflată pe locul patru în topul mondial din această săptămână.

Vă recomandăm vlogurile axate pe tenis: DROP SHOT (Cristi Petre) și SMASH (Dragoș Suciu).

Performanța i-a adus Biancăi și un avans în clasamentul WTA actualizat în timp real. De pe locul șase, pe care îl ocupa la începutul săptămânii, Andreescu a ajuns acum, în premieră, pe poziția a patra, cu șanse să mai urce încă o treaptă, dacă va continua seria de victorii, iar ucraineanca Elina Svitolina se va încurca în sferturi contra olandezei Kiki Bertens.

Bianca Andreescu, jucătoare născută în Canada din părinți români, a cucerit în acest an singurele trei turnee WTA din palmares. Și nu orice competiții: în luna martie Indian Wells (1.000 de puncte), în august Rogers Cup (900 de puncte), iar în septembrie US Open (2.000 de puncte).

Vă recomandăm secțiunea cu evenimente LIVEprecum și secțiunea cu vloguri de pe SportExtra.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *