General

Baschet: ŢSKA Moscova a câştigat derbiul EuroLigii

ŢSKA Moscova a câştigat meciul de pe teren propriu cu Fenerbahce Istanbul, confruntarea dintre echipele cu cele mai bune rezultate din actualul sezon al EuroLigii. Ambele grupări aveau deja asigurată calificarea în sferturi, plus avantajul terenului propriu din faza direct eliminatorie.

În ciuda înfrângerii, turcii au rămas pe primul loc, însă ruşii s-au apropiat la o singură victorie de ei, cu două etape rămase din sezonul regulat. Chiar dacă se va încheia la egalitate de puncte, Fenerbahce se va clasa peste ŢSKA.

S-au înfruntat echipele cu cea mai bună ofensivă din ligă, ŢSKA, și cea mai bună apărare, Fenerbahce, iar asta s-a concretizat prin spectacolul din ultimul sfert, încheiat la diferenţă de doar două puncte.

Will Clyburn a fost cel mai valoros jucător al gazdelor, cu 16 puncte și 8 recuperări, însă cel mai prolific baschetbalist de pe teren a fost Nikola Kalinic, autor a 17 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive. Despite the loss, Fenerbahce salvaged the head-to-head tiebreaker versus CSKA with a layup at the buzzer.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *