Azi in sport

Azi în sport: 3 iulie

  • Brazilia e prima finalistă a Copei America, după victoria cu 2-0 pe care gazdele au realizat-o în faţa marii rivale Argentina, în meciul de la Belo Horizonte. Golurile au fost înscrise de Gabriel Jesus şi Roberto Firmino. Cea de-a doua semifinală e programată peste 24 de ore şi va opune selecţionatele statelor Chile şi Peru.
  • După succesul Statelor Unite în faţa Angliei, scor 2-1, astăzi va fi decisă cea de-a doua finalistă a Cupei Mondiale la fotbal feminin din Franţa. Olanda va înfrunta Suedia, la Lyon.
  • În Gold Cup, la Glendale, Arizona, Haiti şi Mexic îşi dispută primul loc în finală. În noaptea de miercuri pe joi e programată cealaltă semifinală, care opune gazdele din Statele Unite şi Jamaica.
  • La Wimbledon, încep meciurile din turul al doilea. Punctul de atracţie al zilei îl constituie confruntarea 100% românească, dintre Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, meci programat a începe în jurul orei 15:00.
  • De la ora 14:00, echipa universitară feminină de baschet a României o va înfrunta pe cea a Rusiei, în prima etapă a grupei preliminare B, la Universiada de la Napoli. Din grupă mai fac parte Argentina şi Portugalia.
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *