Azi in sport

Azi în sport: 18 iulie

  • După calificarea lui CFR Cluj în faza următoare a Ligii Campionilor, este rândul celorlalte reprezentante ale ţării noastre angrenate în această săptămână în cupele europene să intre pe teren. FCSB va evolua în Republica Moldova, la Orhei, împotriva lui Milsami. Ex-steliştii încep confruntarea cu avantajul unui 2-0. La Craiova, Universitatea va primi vizita azerilor de la Sabail, într-o dispută care porneşte de la scorul de 3-2 pentru juveţi.
  • Patricia Ţig o va înfrunta pe principala favorită, letona Anastasija Sevastova, în optimile de finală ale Openului de la Bucureşti. În aceeaşi fază a turneului de la Arenele BNR, revelaţia Jaqueline Cristian o va avea ca adversară pe Elena Rîbakina din Kazahstan (WTA 106), pentru un loc în sferturi.
  • La Lausanne, Mihaela Buzărnescu va juca în optimi de finală împotriva franţuzoaicei Fiona Ferro (22 de ani, WTA 98).
  • Turul ciclist al Franţei programează prima dintre cele trei etape din Pirinei. Caravana va străbate distanţa de 209,5 km, dintre Toulouse şi Bagnères-de-Bigorre. Etapa a 12-a începe domol şi se încheie cu două căţărări de categoria întâi, urmate de un finiş în coborâre. Este prima dintre cele patru etape ale actualei ediţii a Marii Bucle în care, dacă nu îţi asiguri tricoul galben, ai mari şanse de a-l pierde.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *