Azi in sport

Azi în sport: 17 septembrie

  • Sunt programate primele opt meciuri din prima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor. Cele mai interesante confruntări sunt cele de la Dortmund, dintre Borussia şi Barcelona, din grupa F, şi cea de la poalele Vezuviului, dintre Napoli şi deţinătoarea trofeului, Liverpool, din grupa E.
  • Venită din calificări, Ana Bogdan a câştigat meciul din primul tur al Openului de la Seul. Reprezentanta ţării noastre a învins-o pe mai bine cotata Polona Herzog din Slovenia, a 51-a jucătoare a lumii şi cap de serie şase în capitala Coreei de Sud. A fost 3-6, 6-3, 6-1, după mai bine de o oră şi trei sferturi de joc. Următoarea adversară a jucătoarei din Sinaia va fi Kristie Ahn, reprezentanta Statelor Unite, cu origini coreene (27 de ani, WTA 93).
  • Mihaela Buzărnescu a fost nevoită să se recunoască învinsă în faţa mai slab cotatei Priscilla Hon (Australia, 21 de ani, WTA 119). Venită din calificări, jucătoarea de la antipozi a învins-o în două seturi, la 3 şi la 4, după o oră şi jumătate de la primul serviciu.
  • Patricia Ţig va evolua în primul tur al Openului de la Seul contra Dancăi Kovinic din Muntenegru (24 de ani, WTA 117). Kovinic a acces pe tabloul principal în calitate de perdantă norocoasă. Ea i-a luat locul Mariei Sakkari, grecoaica principală favorită a concursului, accidentată la încheietura mâinii drepte. În calificări, Kovinic o eliminase pe Alexandra Cadanţu.
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *