Azi in sport

Azi în sport: 14 septembrie

  • Etapa a noua din Liga I programează alte două meciuri. Chindia Târgovişte va primi vizita lui Sepsi Sf. Gheorghe, în timp ce Dinamo va juca acasă cu FC Botoşani.
  • Premier League îşi reia disputele cu etapa a cincea. Liderul Liverpool va juca pe teren propriu cu Newcastle United, în timp ce campioana Manchester City va evolua în deplasare cu Norwich City. Manchester United va primi vizita lui Leicester City, Tottenham va disputa derbiul londonez cu Crystal Palace, iar Chelsea va ajunge pe Molineux Ground, pentru disputa cu Wolverhampton Wanderers.
  • În etapa a cincea din Ligue 1, Paris St. Germain va juca acasă cu Strasbourg. Aflată la egalitate de puncte cu parizienii în fruntea clasamentului, Rennes va face deplasarea în Bretania, pentru confruntarea cu Brest. Situaţie asemănătoare pentru Nisa, care va juca la Montpellier.
  • Etapa a patra din Bundesliga programează cel mai interesant meci al începutului de campionat. Deţinătoarea titlului, Bayern Munchen, va juca pe terenul lui Leipzig, singura echipă cu maximum de puncte. O altă dispută interesantă este cea dintre Borussia Dortmund şi Bayer Leverkusen.
  • În etapa a treia din Serie A, două din cele trei echipe cu victorii în primele două meciuri vor evolua Inter pe teren propriu cu Udinese, iar campioana Juventus în deplasare cu Fiorentina.
  • La Liga a ajuns la etapa a patra. Atletico de Madrid va căuta să rămână la procentaj maxim şi după deplasarea din Ţara Bascilor, de la San Sebastian, şi meciul cu Real Sociedad. Real Madrid va primi vizita lui Levante, în timp ce Barcelona va evolua pe Nou Camp în compania Valenciei.
  • Mihaela Buzărnescu a pierdut meciul cu mai slab cotata Nao Hibino (Japonia, 24 de ani, WTA 146) din semifinalele turneului de la Hiroshima.
  • Turul Spaniei programează penultima etapă. Caravana va aborda ultimele obstacole ale acestei a 74-a ediţii a competiţiei: şase căţărări, din care două de categoria întâi, în Sierra de Gredos, pe distanţa de 190 km.
  • Ronnie O’Sullivan îl înfruntă pe Neil Robertson în semifinalele Mastersului de snooker de la Shanghai. Învingătorul urmează să dispute finala contra lui Shaun Murphy.
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *