Azi in sport

Azi în sport: 10 septembrie

  • Stadionul St. Mary’s din Southampton va găzdui cel mai interesant meci al serii în preliminariile lui Euro 2020. Liderul grupei A, Anglia, echipă cu trei victorii din trei meciuri, va primi vizita revelaţiei actualei campanii, naţionala statului Kosovo. Oaspeţii ocupă locul doi în clasament, la un singur punct în urma englezilor, şi vin după două victorii consecutive, în Bulgaria şi pe teren propriu contra Cehiei.
  • Mihaela Buzărnescu o înfruntă în primul tur al concursului WTA de la Hiroşima pe Viktoria Tomova (Bulgaria, 24 de ani, WTA 184), jucătoare venită din calificări. În aceeaşi fază a turneului din Japonia, Patricia Ţig a trecut de furcile caudine ale calificărilor şi o va avea ca adversară pe reprezentanta gazdelor, Ayano Shimizu (21 de ani, WTA 251), jucătoare prezentă pe tablou datorită unei invitaţii. Şi tot în primul tur al concursului nipon, Sorana Cîrstea va juca împotriva celei de-a şaptea favorite, Sara Sorribes Tormo (Spania, 22 de ani, WTA 85).
  • Caravana Turului Spaniei are programată cea de-a doua zi de pauză. Rutierii se vor odihni la Leon înaintea ultimelor cinci etape, din care două vor fi de munte.
  • Ronnie O’Sullivan îşi va începe evoluţia în Mastersul de la Shanghai împotriva lui Yi Zhang, un jucător chinez de 25 de ani, aflat încă la amatori şi câştigător în primul tur în faţa lui Ali Carter cu 6-3.
Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *