NEWS

Astra Giurgiu este în finala Cupei României

sursa video: digisport.ro

Astra Giurgiu este prima finalistă din Cupa României la fotbal, după ce a trecut cu scorul general de 5-3 de liderul și campioana en titre a Ligii 1, CFR Cluj.

Miercuri, în manșa retur, la malul Dunării, Astra și CFR au remizat, scor 2-2, goluri înscrise pentru giurgiuveni de Mihai Butean (din lovitură liberă) și Denis Alibec (din penalty), în minutele 34, respectiv 37, pentru ca oaspeții să restabilească egalitatea prin dubla lui Ionuț Costache din minutele 42 și 66, cu penalty ratat de Ciprian Deac pentru CFR Cluj.

În turul confruntării, Astra a câștigat în Ardeal cu scorul de 3-1.

Joi, de la ora 19.45, va începe meciul care va decide cealaltă finalistă a Cupei României: Viitorul Constanța – Universitatea Craiova. Oltenii, deținătorii trofeului, merg la Ovidiu pentru o victorie, dat fiind că în prima manșă au cedat cu 1-2 în fața elevilor lui Hagi.

Avantaj pentru Viitorul Constanța și în partida care s-a disputat, între timp, în campionat, când, pe teren propriu, a triumfat cu același rezultat, 2-1, împotriva Științei.

Finala Cupei României se va disputa în 25 mai, la stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Anul trecut, la Arena Națională, Universitatea Craiova a cucerit trofeul prin succesul cu 2-0 în fața echipei AFC Hermannstadt.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *