IOANA PRECUP

“Asa se inoata? Stropesti cu apa!”

Aici vezi toate vlogurile Ioanei Precup

Pomeneam zilele trecute de confortul antrenamentelor in bazin versus provocarile oceanului.

De cand am ajuns in Spania, am avut de cele mai multe ori culoarul meu sau l-am impartit cu cineva de nivel similar.

Sunt respectate semnele de capatul culoarelor privind nivelul inotatorilor si, chiar daca nu exista aceste plansete, fiecare se duce pe culoar corespunzator.

Oamenii respecta sportul si pe cei care il practica. La Valencia am primit din prima zi loc special pentru bicicleta, in rakul triathlonistilor si un abonament cu 1,5 Euro/intrare. La Sevilla, am primit zambete si bravo din partea antrenorilor de pe margine. Ieri, la Punta Umbria, am primit aplauze de la domnul in varsta de pe culoarul alaturat, ceea ce mi-a adus in memorie o intamplare de la bazinul unde obisnuiam sa inot in Bucuresti inainte de pandemie.

Imi aduc aminte ca aveam ca antrenament 30 x 100m cu palmare

si, intr-una din pauzele de 10 secunde, o doamna parfumata si machiata strident chiar si pentru scena operei, si care reusea sa mimeze efortul pana si la ora de aquagym, m-a apostrofat:

“Asa se inoata? Stropesti cu apa!”.

Perplexitatea momentului a durat mai mult decat pauza dintre intervale pentru a putea avea o replica si am continuat sa “stropesc”.

*****

Ioana Precup este triatlonist amator si nomad. Urmareste-i incredibila calatorie prin Europa: vlogul Dream ON The Road este disponibil pe Sport Extra TV si online pe sportextra.ro.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *