NEWS

Anul 2020 @ Sport Extra

2020 a fost un an atipic din toate punctele de vedere. Chiar si in aceste conditii, Sport Extra ti-a adus o serie de evenimente menite nu doar sa-ti mentina pasiunea pentru sport ci chiar sa o creasca. De la confruntarea anului in sporturile de contact, lupta Benny vs Badr, si pana la parcursul lui Andrei Stoica in One Championship, de la cursele din DTM si spectacolul din IndyCar pana la evenimentele organizate de Federatia Romana de Automobilism Sportiv, toate acestea, si multe altele, s-au regasit atat in grila Sport Extra TV cat si pe platforma live.sportextra.ro.

2020 a insemnat si intrarea Sport Extra pe cele mai importante retele de cablu din Romania, continutul Sport Extra TV fiind acum disponibil publicului larg. Pe langa transmisiunile in direct dintr-o gama variata de sporturi, aici gasiti show-uri tv din motorsports (In Viteza, cu Antal Putinica) si fightsports (Fight News, cu Octavian Pescaru), informatii relevante (Jurnal de pe tusa, cu Cristi Petre) sau vloguri pertinente (Campionatul de Fotbal Vorbit, cu Catalin Striblea). Oferta jurnalistica e completata de aportul lui Andrei Niculescu, Ioan Viorel si Dragos Suciu, cu totii generand continut premium pentru site-ul sportextra.ro.

Alte repere importante:

  • Dynamite Fighting Show | cele mai tari gale de fights din Romania sunt transmise in direct pe live.sportextra.ro
  • Serie B | a doua divizie a campionatului italian poate fi urmarita atat pe Sport Extra TV cat si pe site
  • pe live.sportextra.ro gasiti de asemenea galele Bellator MMA, sezonul European Le Mans Series & Le Mans Cup, cursele din GT World Challenge sau editia 2020 din Giro Rosa & World Team Tennis.

* Continutul live.sportextra.ro poate fi accesat pe baza de abonament.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *