Fightsports, News

Andrei Stoica lupta in ONE Championship. Urmareste gala din Malaezia in direct pe Sport Extra

Andrei Stoica revine in ONE Championship si va lupta in gala Mark Of Greatness, care va fi transmisa in direct pe Sport Extra, vineri, 6 decembrie, incepand cu ora 12.00.

Adversarul lui Andrei va fi Anderson Silva, un luptator cu o inaltime de 1,92 m si o greutate de putin peste 100 kg. Campion national de kickboxing in Brazilia, Silva lupta si in galele WGP, transmise de asemenea in direct pe Sport Extra.

  • La aproximativ aceeasi greutate, luptatorul roman are cu 4 cm mai putin
  • Andrei Stoica este fost campion național și european de Wushu, fiind cunoscut și prin parcursul de excepție din cadrul galelor SuperKombat
  • Pe 12 aprilie 2019, Andrei s-a impus clar în lupta cu Imbrahim El Bouni, din cadrul ONE Championship.

ONE este cea mai importanta organizatie de arte martiale din Asia, evenimentele fiind transmise in peste 130 de tari, avand un potential de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

>>> Sport Extra este o platformă de conținut video care oferă transmisiuni în direct dintr-o gamă variată de sporturi, vloguri ale unor jurnaliști cu experiență precum Cristi Petre, Ioan Viorel, Alex Cocu sau Teo Avramescu plus o importantă secțiune de interviuri, news & video stories.

>>> Din oferta de video content LIVE Sport Extra: GLORY, ONE Championship, WGP, WLC, UCMMA, Drone Champions League, Campionatul National de Baschet Masculin și altele.


<<< Variantele de abonament Sport Extra >>>

<<< Vedeti victoria lui Benny Adegbuyi in GLORY71 >>>

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *